Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallissa on 30 karsinaa, ja lisäksi on 5 erittäin isoa varsomiskarsinaa. Käytävä on leveydeltään kolme metriä (3m), joten se on erttäin tilava, ja siitä mahtuu kävelemään kaksi (2) hevosta vierekkäin helposti. Karsinoissa on kuvikkeena purua ja karsinoissa on vesiautomaatit. Pesupaikkoja on kaksi (2) kappaletta, tallin molemmissa päädyissä. Satulahuone on erittäin tilava, ja siellä on kaikilla hevosilla omat varustepaikat. Satulat ja suitset ovat nimikoiduissa telineissä. Kaikilla hevosilla on omat harjapakit, joissa kaikissa on monta eri harjaa ja kaviokoukku. Jos hevosella on suojat, niin suojatkin ovat harjapakissa. Suojat putsataan aina ratsastuksen jälkeen. Majoitamme myös yksityisiä, mutta vain silloin kun karsinoita on vapaana. Lisää yksityisen tuomisesta täällä.

Tarhat tallillamme ovat erittäin isoja. Hevoset tarhataan yksin tai pareittain. Tarhoja on 15. Tarhojen pohjana on nurmikkoa. Ori tarhat ovat kaukana tamma tarhoista. Laitumetkin ovat erittäin tilavia. Hevoset ovat niissä melkein vapaana. Joskus ne on melkein mahdoton sieltä löytää. Tarhat ja laitumet ovat aidattu puulla, mutta puun takaka menee sähkölanka.

Meillä on 2 kenttää. Toinen on nurmikko pohjainen kenttä, ja toinen hiekka pohjainen. Meillä on 2 estekalustot. Toiset maneesissa ja toiset kentällä. Ulkona on koppi Esteille ja maneesissa myös. Maneesi on erittäin tilava. Se on hiekkapohjainen ja valaistu. Kentät ovat aidattu samalla tavalla kuin tarhatkin. Maastot ovat erittäin upeita. Matkalla on monta lampea jossa voi kesäisin käydä uittamassa hevosia. Maastoesteratakin löytyy.  Pitkin metsiä kulkee hyviä polkuja, joissa voi hevosten kanssa mennä.


Pihapiiristä löytyy myös kävelytyskone. Kone ei mene kovaa, kävelyvauhtia. Koneeseen mahtuu samaan aikaan 5 hevosta. Kone on täysin turvallinen.

Tarha-, karsina ja laidunjärjestykseen tästä!

Kaikki sivun kuvat © Benny Ruiter Stable

Virtuaalitalli / virtuaalihevonen!

©2020 Kasvatustila Kristalli - suntuubi.com